sábado, 23 de julio de 2016

RESUM TALLER D'ESTIU 2016 - RESUMEN TALLER DE VERANO 2016

Resum del que ha donat de si el taller d'estiu que varem iniciar el 27 de Juny i que va finalitzar el 22 de Juliol. Els dilluns l'han dedicat a fer-se el patró d'un vestit que han tallat,  han confeccionat i com no, l'han estrenat. Els dimarts i els dijous els han dedicat a la costura creativa, s'han fet un turbant pel cap per sortir de la dutxa, un monederet amb boquilla, una motxilla, necessers, estoig...etc. Els dimecres han sigut els dies dels brodats, han aprés diversos punts que han aplicat en fer un brodat per després montarlo com a coixí. I per acabar els divendres els hem dedicat al Patchwork, on aquest any ha tocat la técnica de les Finestres de la Catedral, amb la que han realitzat un bonic coixí, i amb la técnica del pieceo han realitzat una bossa amb més de 260 quadrets de 5x5cm.

Aquest any com a novetat i com a premi a les joves costureres, al final del taller varem sortejar una màquina de cosir, marca Brother,  valorada en 195€ amb el patrocini de Màquines de Cosir Ramón Polo. La guanyadora ha Estat la Carla C.
També em sortejat  dos Costurers de sobre taula.  Siguent les guanyadores l'Helena i la Judith.
I totes les participants han rebut un petit lot amb robetes, descosidor, fil, cintes....

Us deixem un recull de fotos perquè veieu les futures grans costureres. Un gran petó a totes i gràcies per haver participat un any més en el nostre taller, esperem tornar-vos a veura ben aviat.
Les grans protagonistes han estat: Les germanes Carla i Sara, la Núria, la Judit , la Carla M., l'Abril , la Elsa, la Marta , la , l'Aina U., la Sara C. L'Aina Z., La Julia, l'Helena, l'Aina E, la Clara A., la Mónica, la Clara C., la Tania, i la Zhen.

Resumen de lo que ha dado de si el taller de verano que iniciamos el 27 de Junio y finalizó el 22 de Julio. Los lunes los han dedicado a la realización de  un Patrón de un vestido, que han cortado, han confeccionado y como no, han estrenado. Los martes y jueves han realizado Costura Creativa, se han hecho un turbante para cuando salen de la ducha, un monedero con boquilla, una mochila, neceseres, estuches...etc. Los miercoles han sido dedicados a los Bordados, han aprendido diversos puntos  que han aplicado en la realización de un bordado que luego se ha montado como cojin. Y para finalizar los viernes los hemos dedicado al Patchwork, este año la técnica elegida ha sido las Ventanas de la Catedral, con la que han realizado un bonito cojin. Con la técnica del pieceo han realizado una bolsa con más de 260 cuadraditos de 5x5cm.

Este año como novedad y premio a las jovenes costureras, al final del taller, sorteamos una Máquina de Coser, marca Brother, valorada en 195€ y patrocinada por Máquinas de Coser Ramón Polo. La ganadora ha sido Carla C.

Tambien hemos  sorteado dos Costureros de sobremesa.  Siendo las ganadoras  Helena y  Judith.
Además todas las participantes han recibido un pequeño lote con telitas,  descosedor, hilo, cintas....

Os dejamos un album de fotos para que veais a las futuras grandes costureras. Un gran beso a todas y gracias  por haber participado un año más en  nuestro taller, esperamos volveros a ver muy pronto.
Las grandes protagonistas han sido: Las hermanas Carla y Sara, Núria, Judit , Carla M., Abril , Elsa,  Marta , la , Aina , Sara C. Aina Z., Julia, Helena, Aina E., Clara A., Mónica, Clara C., Tania y  Zhen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...