Qui som?

Som un grup de noies amigues / família que ens apassiona el món de les manualitats, innovar, crear i gaudir de tot allò que hem fet amb les nostres pròpies mans.

Tot va començar com una activitat d'entreteniment, una manera original i casolana de crear coses per utilitzar en la nostra vida rutinària fins que es va convertir en la nostra realització personal i estil de vida!

Gaudir del nostre treball ens dóna l'energia necessària per ser millors i per això vam obrir la nostra botiga-taller escola a Mataró per ensenyar i compartir aquest hobby amb totes aquelles persones que busquen crear, desconnectar i experimentar!


Us animem a seguir aquest bloc, on penjarem fotos de les nostres creacions, així com de les fires que assistim i participem, les novetats en el món del patchwork, ganxet etc ... així com tots els cursos i monogràfics que impartim al nostre local!

Deixa't sorprendre per aquest món tan fascinant!

Somos un grupo de chicas amigas/familia que nos apasiona el mundo de las manualidades, innovar, crear y disfrutar de todo
aquello que hemos hecho con nuestras propias manos.

Todo empezó como una actividad de entretenimiento, una manera original y casera de crear cosas para utilizar en nuestra vida rutinaria hasta que se convirtió en nuestra realización personal y modo de vida!

Disfrutar de nuestro trabajo nos da la energía para ser mejores y por eso abrimos nuestra tienda-taller escuela en Mataró para
enseñar y compartir este hobby con todas aquellas personas que buscan crear, desconectar y experimentar!

Os animamos a seguir este blog, en el que colgaremos fotos de nuestras creaciones, así como de las ferias que asistimos y
participamos, las novedades en el mundo del patchwork, ganchillo etc... así como todos los cursos y monográficos que impartimos en nuestro local!!!

Déjate sorprender por este mundo tan fascinante!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...