jueves, 17 de diciembre de 2015

Panera de 6 Didals - Cesta de 6 Didals

El proper dia 22 i coincidint amb les 2 ultimes xifres de la Grossa de Nadal, 6 Didals sortejarà entre les seves clientes aquesta magnifica panera plena de productes per poder realitzar un munt de treballs . Hem comptat amb la col.laboració de:
Damapatch, fabricants de merceria metàlica,  amb un asortit d'agulles i d'agulles de cap, i també amb un joc de Damastix.
Jan et Jul, majorista i detall de productes relacionats amb el patch i la costura creativa, aportant un kit d'una magnifica bossa i un rotlle de tela de pizarra.
Ramón Polo Màquines de Cosir, ens ha proporcionat unes fantàstiques tissores de modisteria.
Teixits Pulido ha col.laborat amb una tela per a confeccionar una gran manteleria nadalenca.
La resta ha estat aportat per a 6 Didals, i podreu trobar: Un  bastidor, 2 troques de llana i un joc d'agulles de bambu, 1 regla ADD-A Quarter., 1 regla 15x15 Omnigrip, 1 cuter de 45mm Olfa, 1 kit Banua Mediterrani, unes nanses de pell, assortit fils mouline, assortit cotó DMC, assortit puntes i cintes, clauer amb anelles, assortit botons coco i decoratius, assortit botons fusta natural grans per bolso, tissores de brodar, assortit fils Gutermann,  dos marcadors Frixion, un marcdor de guix, joc de 4 fat quarters de la Colecció Jardin de Provence, joc de 6 fat quarters de la colecció Timeless Treasures fabric of Soho.
Sort a totes!!!!

El próximo  dia 22 y coincidiendo  con las 2 últimas xifras del Gordo de navidad, 6 Didals sorteará  entre sus clientas esta magnifica cesta llena de productos para la realización  de un montón  de trabajos. Hemos contado con la colaboración  de:
Damapatch, fabricantes de merceria metálica, con un surtido de agujas y alfileres, tambien con u  juego de Damastix.
Jan et Jul, mayorista y detall de productos relacionados con el patch y la costura creativa, aportando un kit de una magnífica bolsa i un rollo de tela de pizarra.
Ramón  Polo  Máquinas de Coser, nos ha proporcionado unas fantásticas tijeras de modisteria.
Tejidos Pulido, ha colaborado con una tela para la confeccion de una gran manteleria de navidad.
El resto ha estado aportado por 6 Didals, y encontrareis: Un bastidor, 2 madejas de lana y un  juego de agujas de bambu, 1 regla ADD-A Quarter, 1 regla 15x15 Omnigrip, 1 cuter de 45mm Olfa, 1 kit colcha Mediterraneo, Unas asas de piel, surtido de hilos mouline, surtido de algodón  DMC, surtido de puntas y cintas, llavero con anillas, surtido de botones de coco y decorativos,  surtido de botones de madera natural grandes para bolsos, tijeras de bordar, surtido de hilos Gutermann, dos marcadores Frixion, un marcador de yeso, Juego de 4 fat quarters de la Colección  Jardin de Provence, juego de 6 fat quarters de la colección  Timeless Treasures fabric of Soho.
Suerte a todas!!!!!


1 comentario:

  1. Madre mía! Es mucho mejor que un jamón, y ya es decir!!! Aynssss, que pena que estemos tan con tierra de por medio :))) Es un detalllazo de vuestra parte. Feliz Navidad a todas.

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...