domingo, 30 de marzo de 2014

Ultims treballs alumnes Pineda!

Ultims treballs de'alumnes de La Borla, Pineda!, en concret el rellotge de la Raquel i el tapa aires de la porta de l'Asun.

Últimos trabajos de alumnas de La Borla en Pineda, en concreto el reloj de Raquel y el tapa aire de la puerta de Asun.

miércoles, 12 de marzo de 2014

Monogràfic Scrap Tèxtil

El proper 29 de març, realitzarem el monogràfic Scrap Tèxtil. De 9 a 14h. Apendrem a imprimir sobre tela, a starcir, a utilizar plantillas i tampons i també a fer decoupage sobre tela, un munt de tecniques per a poder realitzar álbums, quadres.... Amb els nostres récords o amb tot alló que desitgem.

No us el perdeu!!!! Us esperem!!!!

El próximo 29 de Marzo, realizaremos el monogràficoScrap Tèxtil, de 9 a 14h. Aprenderemos a imprimir sobre tela, a estarcir, a utilizar plantillas y tampones y también hacer decoupage sobre tela, un montón de técnicas para la realización de álbumes , cuadros con nuestros recuerdos o con todo aquello que deseáramosno os lo perdáis!!!! Os esperamos!!!!



domingo, 2 de marzo de 2014

Compte enrere cap a Sitges!! dies 20, 21, 22 i 23 de març

Comença el compte enrere cap a Sitges, com a motos preparant tot el que us volem presentar, venim carregades de nou material que segur us encantarà!!
Veniu a veurens a l'estand 91, us hi esperem!

Empezamos la cuenta atrás para Sitges, como motos preparando todo lo que os queremos presentar, venimos cargadas de nuevo material que seguro os va a encantar!!
Venid a vernos al estand 91, os esperamos!







Monogràfic Funda per a llibretes

Ahir varem impartir el monogràfic de funda per a llibretes a Entredós, Calella!!
Aqui us deixem algunes de les fotos del procés i resultat acompanyades d'algunes participants, la Lupe, la Maria Asunción i la Marta.

Ayer impartimos el monogrráfico de funda para libretas en Entredós, Calella!!
Aqui os dejamos algunas fotos del proceso y resultado acompañadas de algunas de las participantes, Lupe, Maria Asunción y Marta.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...