lunes, 31 de diciembre de 2012

Bon any 2013!!

6 didals us vol desitjar a tots vosaltres, alumnes, seguidors del blog, de la nostra pagina al facebook, amants del patchwork ... A tots vosaltres que tingueu una bona entrada d'any, esperant que aquest any 2013 estigui ple d'alegria i creativitat! Fins l'any que ve!!!!

lunes, 24 de diciembre de 2012

Bon nadal a tots/es!

Vigilies de festes, ja em acabat la fira i us voliem agrair a tots i totes el carinyo i afecte que ens heu mostrat! Us desitgem felices festes i una bona entrada d'any! Ens veiem l'any que ve!!

martes, 18 de diciembre de 2012

Entre tots, el Nadal a punt!

Arrenca la campanya de Nadal participativa i solidària que porta com a lema: "Entre tots, el Nadal a punt" promocionat per L'Impem i la Unió de Botigers, els beneficis estarán destinats a la Fundació El Maresme per persones amb disminució psíquica.

6 Didals ha col.laborat amb la iniciativa ensenyant i elaborant banderins que engalanaran la ciutat. Us adjuntem algunes fotos de voluntàries amb els banderins que han confeccionat, esperem que us agradin tan com a nosaltres participar en aquest projecte tan enriquidor!


miércoles, 12 de diciembre de 2012

Monografics pels més joves!

Qui diu que cosir està passat de moda? O que fer ganxet és cosa de gent gran? 6 didals us demostra que tot al contrari, les coses fetes a mà són TRENDING TOPIC!
 
El passat dia 3 i 4 de Desembre, varem impartir dos Monogràfics a dos grups d'alumnes de 3r i 4t de la ESO del col·legi Cor de Maria de Mataró, varen fer entre tots un pessebre amb els Reis i un Àngel per a cada un dels alumnes.

Nois i noies varen dibuixar, planxar, retallar, cosir a mà i a maquina, i ens van demostrar una vegada més que tothom té un artista amagat!

No hi ha res més satisfactori que crear alguna cosa amb les teves pròpies mans! Si no sabeu que regalar als vostres fills/es per aquest Nadal, 6 didals us proposa oferir-los un curs per aprendre a cosir, tècniques de patchwork, ganxet, fer tota classe de manualitats!

Us posem unes fotos dels dos Monogràfics!

 


martes, 4 de diciembre de 2012

Les festes ja estan aquí!! VINE A VISITAR-NOS!!!

Un Any mes 6 Didals us acompanya en les festes Nadalenques, desde el passat día 24 de Novembre i fins el proper 23 de Desembre ens trobareu a la Fira de Nadal a Mataró, que es celebra a la Plaça Santa Anna, al centre de la ciutat.

Podeu trobat desde gran varietat de calendaris d'advent, arbres, camins de taula, ornaments per decorar l'arbre, infinitats de petits i grans detalls per a regalar o engalanar la vostra llar.

Ara que s'acosten les festes, i amb elles els amics invisibles, el cagatió, el pare noel, els Reis Mags d'Orient... familiars que es reuneixen a casa per celebrar aquests dies tan especials! A 6 didals trobaràs el que necesites per fer que aquests moments siguin encara més memorables!

Us esperem!!!!!!

Per els que encara no heu pogut venir us deixem unes fotos de la paradeta d'aquest any (estem just davant de la floristeria).













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...